12.12.10 Advent ombord

Det har vært en kald førjulsvinter og det har blitt lite båtliv, men i dag ble det en liten søndagstur ombord. Det er egentlig helt utrolig at vi ikke har vært på båttur siden midt i september, ikke rart jeg føler meg uggen og innbiller meg at jeg har vondt både her og der – det er nok abstinenser :sweat: Om et par dager drar rederen på jobb igjen, så det blir nok ikke mer båtliv på oss i år 🙁

Ute var det like under 0 mens inne var det så vidt over 0. Vi har bare ei frostvakt på 200 watt til oppvarming i cabinen, så når temperaturen kryper ned mot -10 klarer den ikke å holde plusssgrader. Overraskende nok var tanken på avfukteren nesten full, selv om det har vært ganske kaldt i det siste.

På fordekket har det lagt seg et isolerende lag med snø, det lar vi ligge. Vi fyrer i gang motoren og dieselvarmeren og lar dem gå en stund.

Litt adventspynt må vi også ha ombord.

og et lite juletre i lugaren :saint:

Ella