05.03.13 Nytt blandebatteri på toalettrommet

Fra 14 dager med dette:

er vi tilbake til dette:

Nå er det på tide å begynne å tenke på at Amica II skal klargjøres til påsketuren. Dersom værgudene er med oss blir det båtpåske.

I havna har vi fått oppbyggelig besøk. Kanskje de som har de riktige kontaktene kan be om litt bedre vær.

Ombord i Amica II derimot er det ikka så mange bønner, men heller noen besvergelser. Det er ikke så mye albuerom når noe skal repareres, så det hender at det kommer noen gloser når ting krøller seg til. Vi har slitt med vannlekksjer  fra vannopplegget inne i båten. I dag var turen kommet til å bytte ut det gamle blandebatteriet på toalettrommet. Rederen tok den jobben,

Mens rederinnen tok på seg å kvalitetssikre innholdet i snacksskuffen.

 S

Så er det nye batteriet på plass og hullene etter de ganle kranene tettet med blindskiver. Batteriet fant vi i en campingutstyrsbutikk. Der fant vi også nytt avløp til oppvaskkummen ombord. Det ser ut som sanitærutstyr til bobil/campingvogn og båt er ganske likt. Vi har egentlig funnet ganske mye «kjekt å ha i båten» i denne butikken og det er fint for oss, som ikke har så mange båtutstyrsbutikker i nærheten.

Ella