16.03.2013 Stadig noe som må skiftes/repareres

Rederen er ute på jobb og for første gang på mange år er han ventet hjem til påske, så om værgudene viser godvilje blir det båtpåske på oss. Akkurat nå ser det ut til at vi får en påske med masse snø.

Amica II ligger dekket av is og snø og det var faktisk litt skummelt å ta seg ombord alene. Da er det egentlig litt dumt at redningsvestene er lagret ombord. En må først ta seg ombord, før en kan få tatt på seg redningsvest.

Ringen på toalettet ombord gikk i stykker sist høst og vi snakket lenge om å skifte ut hele toalettet. Det viste seg imidlertid å være vanskelig å finne et toalett som passet ombord uten å kjøpe akkurat maken til det vi har. Det må være både lite og lavt. Det endte med at vi bare bestillte en ny ring med lokk fra Bestmarin, så får vi heller se om vi finner et nytt toalett som passer senere. Vi kan jo ikke dra på påsketur uten å ha toalettet i orden.

Her er det nye lokket kommet på plass og Amica II er klar for båtpåske.

I båsen ved siden av oss ligger Madammen denne vinteren. Litt rart å tenke på at Success er borte for godt, men hvem vet, kanskje dukker det opp en ny Success etterhvert. Vi håper i alle fall det.

Ella