05.05.3013 Båtpussen er i gang


Klargjøring før heimturen. For at ikke strømførende ledninger og lave greiner over veien skal ta skade, må antenner og andre «remedier» på taket legges ned før vi tar landeveien fatt.


Så er det bare å sikte seg inn på vogna. Første forsøk ble raskt avbrutt da vi oppdaget at hurtigbåten nærmet seg. De tar ingen hensyn til oss hobbybåtfolket på sin ferd, så da var det bare å komme seg raskest mulig ut på fjorden igjen før tsunamien kom. Ved andre forsøk gikk det imidlertid greit og snart var båten på plass på vogna.


Opp av sjøen


og på tur heim.


Litt grodd med et tynt påslag av rur


men ikke værre enn at det forsvant ved spyling.

Så er det bare å belage seg på noen dager med vasking, pussing og gnukking. Dessuten skal det skiftes pakkboks på propellakslingen. Vi har en liten lekkasje som vi fikk etter forrige vinters verkstedopphold, som vi skal prøve å bli kvitt. Vi mistenker at opprettinga av motoren ikke ble helt bra, så det må vi prøve å få rettet på nå.

Ella