21.06.14 Pakke fra Seatronic

Første del av forsendelsen fra Seatronic ankom i dag og ettersom rederen er «ute på feltet» ble alt nøye fotografert og dokumentert i Amicas private blogg, slik at rederen kan gå inn der og kontrollere forsendelsen. I tillegg ble alle varenummer fotografert, i tilfelle det skulle bli bruk for dem ved en senere anledning.


Etter litt spekulasjoner endte vi opp med en Eberspächer d4


Hm, her var det mange deler (i tillegg til redereinnens søte små tær :saint: )Enda flere deler. Nå mangler vi en pakke før forsendelsen er fullstendig.

Etter å ha surfet på baatplassen i noen år er vi imidlertid litt skeptiske til skifte av varmer. Synes vi stadig leser om at noen har problemer med dieselvarmere, mens vår gamle Mikuny bare starter og går i time etter time uten noen som helst slags dikkedarer.

Siden vi kjøpte Amica II i 2008 har vi vel hatt et par stopp på varmeren. En gang på grunn av tett dieselfiler og en gang fordi det var for lite strøm på batteriene. Begge gangene kunne vi bare rette på det som var feil og starte varmeren igjen. Vi merker imidlertid at den skaffer litt for lite varme på vinteren og i tillegg synes vi den bruker litt lengre tid på å komme i gang enn hva den har gjort før.

Vi har ingen anelse om hvor gammel varmeren er, men vi så jo at den var velbrukt allerede i 2008 og regnet med at ny varmer var en av de første investeringene vi måtte gjøre

Den nye varmeren vil nok ikke bli montert før ferien, om ikke noe uforutsett skulle skje. Når det er varmegrader ute, har vi ikke noen problemer med å holde varmen med den gamle Mikunyen.

Ella

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *