07.08.14 Båtboere for ei stund

Da har vi flytte ombord i Amica II og skal bo her for et par uker, selv om vi ikke har ferie. Vi ligger ved gjestekaia på Brakstad og rederinnen pendler på jobb om dagene, mens rederen ta turen hjem for å male litt og forskjellig annet vedlikhold på hjemmebane.


Etter at kveldsbadet i Stortjønna er unnagjort og dagen er på hell drar vi ut for å testkjøre vår nye Amigo


Vakker kveldsol over Bølet


Vel tilbake i Amica II kan vi nyte de siste solstrålene over taket på Muriell


Mens havnesjefen må ta turen opp i masta for å fikse nettilgangen, som han forøvrig er så grei at han deler med oss. Det gjør det mulig for meg å lage dette blogginnlegget. Mobildekningen er dessverre ikke særlig god her, så både padder og mobilt bredbånd fungerer dårlig.

Nå gleder vi oss til fine dager ombord, selv om vi må jobbe litt innimellom.

Ella