28.08.22 Kort søndagstur

Helga gikk med til aktiviteter på hjemmebane og slektstreff, så det ble ingen båthelg på oss denne helga. På søndag måtte vi imidlertid ut en tur for å få tømt septiktanken. På turen testet rederinnen ut sittekomforten i passasjersetet. Jeg kan ikke legge sjul på at jeg savner copilot-setet i Amica II. Særlig på lengre turer er det greit å kunne følge med på det som skjer foran båten. I Amica II hadde vi ikke flybridge, så jeg kjøpte meg en sittepute for å bruke på fordekket. Nå kom denne sitteputen til nytte for å kunne sitte framovervend i salongen på vår »nye» Amica.

Her kan jeg sitte avslappet med beina oppe i salongen, ganske så bedagelig

Her er puta dratt helt bak i salongen, også da har jeg god utsikt forover

Så er enkelte av instrumentene til det nye navigasjonssystemet begynt å komme. Dette blir nok liggende urørt til rederen er ferdig med neste offshoretur.

Helga er over og rederen reiser ut på Norneskipet på jobb i to uker, før det blir mer båtliv på oss. Rederinnen skal prøve seg på litt rydding og støvsuging ombord så godt det lar seg gjøre med bare en funksjonell arm. Selv om det er stas med »ny» båt, må jeg nok innrømme at det er litt surt å ikke få delta i båtlivet på samme måte som jeg pleier. Det blir liksom litt rot i hvem gjør hva ombord.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *