Lite blir gjort

Jammen ikke mye som skjer ombord i Amica for tiden. Var ombord en snartur i går for å sjekke om det var kommet inn mye fuktighet etter regnværet som har vært den siste tiden, men det så greit ut, selv om det er vinterkalesjen som står på ennå. Den er ikke impregnert fordi det er meningen at den bare skal være på mens båten står under presenningen. Nå er endelig sommeren kommet til Namdalen også, det har vært godt over 20 gr. de siste par dagene og båten står på land ennå.

Ny dynamo fra Maritim er i farte, pakken var ankommet Trondheim i dag, så jeg regner med at vi har den her på Jøa i morgen. Matrosen kommer hjem for å sjekke om den passer. I helga har jeg planer om å skifte kalesje og vaske litt. Så skal jeg ta ombord det meste av utsyret vi trenger. På mandag kommer rederen hjem og da blir det nok fart i sakene igjen. Regner med at vi er på sjøen om mindre enn en uke nå.
Ella