Det meste går på tverke

Vi hadde sjøsetting av 15-fotingen i dag, men jammen møtte vi veggen der også. Selv om den startet på første forsøk var ikke alt som det skulle. Først ble vi var at motoren hadde fått en vibrasjon, dessuten stoppet den når vi slakket ned på tomgangen :headbang: . Fant etter hvert ut at vibrasjonen måtte komme fra propellen. Vi hadde en bunnberørøring i fjor sommer, men vi merket ingen vibrasjoner etter den, så det spørs om den har fått seg en «kakk» enten under opptak eller vinterlagring. Det var ikke noe spesielt å se på den, men vibrasjonene forsvant helt når vi koplet fra, så matrosen mente det måtte komme fra propellen. Måtte bare ta båten inn i båsen i småbåthavna og fortøye der, ble ikke noen båttur i dag heller, i dette flotte sommerværet vi har fått. Det blir nok en Rørvik-tur på Evenruden tenker jeg. Vil tro den trenger en service. Jeg får nok ta en telefon til merkanikerlillebror igjen, han vet nok hva som skal til. Ellers tok vi en liten tørn ombord i Amica i dag også. Rederinnen med støvsuger og vaskefille. Blir jo litt skittent når båten står på land og vi stadig er ombord og mekker. Matrosen fikk satt inn dynamoen som jeg hentet på Rørvik i går, og det ser ut som det kan være håp for at den passer. Han skal starte med det elektriske i morgen. Nå er det bare to dager til rederen tiltrer rederiet igjen, så vi håper fremdele å være på sjøen i løpet av kommende uke. Rederinnen krysser fingrene.
Ella