Ennå skjer det litt ombor i Amica

Selv om vi har begynt båtsesongen, er vi ennå ikke helt ferdig med forberedelsene til sesongen. I går var først rederen i havna og la ut fendere og gjorde båsen vår enda tryggere, slik at vi skal slippe å bekymre oss for at noe skal skje om det blåser litt. På ettermiddagen dro vi begge ombord og mens rederen rettet opp motoren på nytt, lå redereinnen på køya og koste seg med en god bok og en vond rygg. Etterpå var det kaffe og kake. Koselig bare å være ombord, selv om vi ligger i havna. I dag her rederen satt på skroggjennomføringer til lensepumpene, så nå er det prosjektet endelig ferdigstillt. I morgen etter arbeidstid pakker vi bagen og legger ut på en ny langhelg på sjøen.
Ella

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *