helgas begivenheter

torsdag 14.06.07 – søndag 17.06.07
Foruten et par småturer ut for å tømme septikk, og kjøre litt motor, ble vi for det meste liggende i havna.
Været har vært ganske bra, men det har vært ganske mye vind fra nord og vest. Vi startet helga på torsdag ettermiddag med middag ombord i Amica, deretter hadde vi planer om å legge kursen over Folla til Rørvik for å se på en motor, men vestavinden ble for sterk for rederinnen. Etter en liten kveldstur dro vi tilbake til hjemmehavna og tilbragte natta der.

Midt på natta ble vi vekket av at 2. matrosen ringte og fortalte at det brant i leiligheten hennes. Fredag morgen tok vi bilen til Rørvik for å se på motoren, som desverre viste seg å være for stor i omfang for Amica. Deretter gikk veien raskt til Namsos for å hjelpe vår datter å ta hånd om tingene der. Det viste seg at tre av 4 leiligheter i boligen var totalskadet. Ettersom hun har boligadresse hjemme ennå, og går på videregående skole, er det vårt forsikringsseskap som håndterer skadene på innboet i hennes leilighet. Der var det ikke mye som kunne reddes, men heldigvis greide alle beboerne å berge seg ut.

På fredag kveld var vi tilbake i båten igjen, og nå var også noen av båtnaboene våre på plass. Vi som tidligere har hatt båten liggende på svai, ser nå hvor mye mer sosielt det er å ha båten i havn sammen med andre båter.

Amica ligger aller ytterst, så har vi Aurora, Jupiter og aller innerst ligger plastyachten Titanic

Lørdag ble det et pår små rundturer innaskjærs, før kvelden kom med fortøyningsdram og sosialt samvær i nabobåten Jupiter. Vi klarte å få med oss soloppgangen før vi inntok køya.

Søndag var det dugnad på uteplassen på kaia

Nå begynner stedet virkelig å ta form. Her ser vi fram til mange fine sommerkvelder.

På grunn av vinden ble det ikke noen tur utpå søndag, men vi tilbragte likevel hele dagen i havna og i båten. Så er det bare å ta fatt på ei ny arbeidsuke. Kanskje får vi anledning til å ta et par turer i båten midt i uka også.

Ella og Geir

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *