Ny nedtur!

:headbang: Da er det slutt på sjølivet for en stund for vårt vedkommende. Rederen har gått å irritert seg over en liten oljelekkasje som han overså da motoren var ute for vedlikehold i vinter. Lekkasjen var i oljetrykksmåleren og ganske så vanskelig å komme til med motoren inne i båten. I går kveld skulle han gjøre et nytt forsøk på å få tettet lekkasjen. Etter mye pirk klarte han å få delene fra hverandre, ved å ta løs slangen fra dieselpumpa. Han klarte muligens å tette lekkasjen, men han klarte ikke å få skrudd fast slangen til dieselpumpa igjen. Det viser seg at gjengene på tilkoblingen er ødelagt, så nå har vi fått diesellekkasje i stedet for oljelekkasje. Dette kan muligens ha skjedd under forsøket på å få satt delene sammen igjen. Han har ialle fall bestemt at nå skal motoren på verksted, der de har utstyr å hjelpe seg med. Å få båten inn på verksted er ikke enkelt, nå midt i sesongen. Det var minst 14 dagers ventetid dersom vi skulle ha mekaniker hit til Jøa.

Nå har vi avtalt med skipper på kutteren Straumingen at vi skal få henge oss på når de drar til Rørvik på Hurtigrutas dag på torsdag. Med litt gode kontakter, kan det kanskje la seg gjøre å få noen til å se på feilen litt sånn innimellom, når de har båten i nærheten, slik at de i alle fall kan få bestillt de delene vi trenger.

I kveld har vi vært å hentet mye av utstyret vårt ut av båten igjen, for vi regner med at den kan bli liggende på Rørvik i flere uker :boxing: Gjett om det er surt, vi har ferie om vel to uker og har planlagt båtferie på Namdalskysten.
Ella :cryin: