Dårlig med båtliv for tida

Ettersom ryggen har slått seg vrang, blir det lite om båtlivet for tida. Selv om Amica står på land, pleier jeg å ta en tur ombord et par ganger i uka, bare for å sjekke forholdene, og liksom sanse atmosfæren ombord. Nå er det guttene i rederiet som tar seg av den oppgaven, og det meste annet som skal gjøres.

I går ble abstinensen for stor, så det ble til at vi tok en tur ut til turstien og utsiktspunktet i Rakkavika. Der har vi en flott utsikt utover Folla og innseglinga til Nærøysundet. Ute i havet kan vi se tre fyr; Grinna, Gjeslingan og Nordøyan. Snur vi blikket litt innover kan vi se til minst 5 kommuner utenom vår egen. Ute på Folla var det et masse båttrafikk, både fiskebåter og fraktebåter. Redningsskøyta pendlet fram og tilbake mellom øyene.

Selv om det brøt litt på gunnene, viste Folla seg fra godsida denne dagen.

På kvelden var det medlemsmøte i Fartøylaget Straumingen, med planlegging av neste sommers tur til Brest som tema. Her i rederiet blir det nok mest sansynlig bare 1. matrosen som blir med på den turen.

Ella