08.06.08 Feiring av Kystens dag

I morgen 9. juni er det kystens dag Denne dagen feirer vi hvert år på Brakstad, som oftest den lørdagen eller søndagen som kommer nærmest 9. juni. I år tok vi feiringa litt på forskudd. Det er fjerde året denne dagen feires. Dette er dagen for å vise fram det kysten har å by på av tradisjonell kystkultur, verdiskaping og aktivitet langs kysten.

I år var det åpninga av den nye gjestekaia på Brakstad som sto i fokus her hos oss. Dette ble høytidlig gjennomført med tale og snorklipping av bygdas ordfører. Ellers var det underholdning av lokale krefter og salg av kaffe og vafler ombord i kutteren Straumingen. Rederinnen i Amica var som vanlig vaffelpressefører og kaffekoker. Selv om været har vært litt grått i dag, var væregudene snille med oss og ventet med regnet til arrangementet var over.
Det ble desverre ingen bilder fra evenementet, ettersom vaffelsteiking og fotografering vanskelig lar seg kombinere.

Ella