09.06.08 Båtliv ved kai

Selv om vestavinden yler rundt veggene og regnet høljer, ble det et par timer ombord i dag også. Da vi fyllte opp vanntanken etter sjøsetting, viste det seg at det var en løs slange på varmtvannstanken. Dette førte til det rant en god del vann ned i kjølen før vi oppdaget det. Dette vannet har vi kjørt rundt med i vel en uke nå, men i dag fikk jeg ånden over meg og fikk samlet opp dette. Et badehådkle gjorde nytten som vannoppsamler. Ikke noe problem når vannet var så rent at en kunne vasket bunadskjorta si i det 😉

Fikk dessuten kjørt motor en times tid for å lade batterier mens jeg ryddet litt. Nå er det bare å vente på at godværet skal komme tilbake. I dag har det vært ca 10°C og vi har måttet fyre i ovnen. :headbang: Slik er sommeren i Namdalen, etter noen dager med sol, får vi minst 3 uker med regn.

Ella