11.06.08 Kalesjevask

Tidlig i dag fikk arbeidslysten overtaket, så jeg kastet opplagskalesjen i badekaret i såpevann før jeg syklet på jobb. Den så egentlig ganske ille ut, så jeg hadde raust med Blanda colour i vannet. Jeg tror ikke den ble vasket sist sommer heller, for vi bruker den bare under presenningen om vinteren. Da jeg kom hjem fra jobb og åpnet baddøra, holdt jeg på å få sjokk 😮 Det luktet virkelig «gugge» på badet og i badekaret fløt kalesjen i en slags svart suppe :puke:

Jeg måtte skifte vann og duppe den nedi badekaret på nytt, før jeg tok den ut på verandaen for å skrubbe og spyle.

Nå når jeg har sett hvordan kalesjen kan bli av et par vintre under presenningen, priser jeg meg lykkelig for at vi har en egen opplagskalesje, selv om den er både lappet og lekk. Det er jo presenningen som skal sørge for å holde snø og regn ute fra båten, kalesjen skal bare hindre støv og skitt i å komme inn i båten, og det er tydelig at det virker.

Ella

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *