30.06.08 Røyklibotnet

Skyet varmt vær da vi våknet. Vi tok en snartur heimom for å hente gjenglemte ting. Etterpå ble det frokost i hjemmehavna. Da vi hadde spist og syslet litt med skriving av loggbok og spleising av ankertauet, kom skipperen på Aurora ombord på formiddagskaffe og båtprat. Etterhvert så vi at himmelen begynte å bli svart og at regnet nærmet seg, så vi kastet loss og kom oss ut på fjorden i et øsende regnvær. Vi la turen via Seierstad inn Nordsundet. Først ble det en tur inn i Nufsfjorden, der vi slo av en pratmed en annen Tresfjord-eier, så tok vi en runde inn i Busalten, en merkelig fjordarm som bare er tilgjengelig sjøveien, hvis du ikke er fjellklatrer da 😆

Vi besluttet å finne oss et rolig sted å ankre opp for natten og valget falt på Røyklibotnet.Der var det som vanlig helt stille, og det nye ankeret vårt fikk duppe seg i saltvann for aller første gang. Etter middag som besto av gravlaks, krabbe og reker med tilbehør og dertil egnet drikke, ble det tidlig kveld :sleep: Det regnet hele natta.

Ella og Geir