18.07.08 Ny båthelg

Vi gikk ombord umiddelbart etter at rederinnen var ferdig på jobb. Det regnet og var litt ufyselig, så vi laget oss litt mat og spiste. Etterhvert lyste det opp og vi dristet oss ut for å løse fortøyningene. Første stopp på turen var Holvika, der rederparet til Jupiter ennå ikke var helt ferdig til å løse fortøyningene. Vi bød på kaffe og sjokolade, før vi dro videre til Brakstad. Der kokte vi middag, som vi inntok før vi tok oss en tur opp på Pøbben for å teste pilsen :cheers: samtidig som vi ventet på at vestavinden skulle stilne, slik at rederinnen gav tillatelse til å ta turen over Folla. Det kom en melding fra Ekvintus om at de lå ved kai i Abelvær og aktet å tilbringe natten der. Etter å ha dristet oss over Folla dro vi innom der like før midnatt, men havna var så full at vi så ingen muligheter til å finne noen plass, så vi fortsatte til Rørvik. Der var det faktisk ledige plasser, så nå er vi kommet midt i ankerdrammen. Desverre ble det ingen bilder i dag. Det får vi ta igjen i morgen.

Ella og Geir