24.07.08-26.07.08 Livet i båthavna

Selv om båten ligger i båsen sin, kan det være trivelig ombord, særlig i det flotte sommerværet vi har i Namdalen for tida. Egentlig var planen at jeg skulle vaske og ordne litt ombord til vi skal ha ferie igjen, men hvem gidder å vaske i 25 varmegrader. Det er mye triveligere å sitte på akterdekket i sola med en kald hvitvin. Litt har jeg likevel fått gjort. Jeg har tatt hjem kalesjen og vasket, lappet og impregnert den, og nå er den på plass på båten igjen. Den ser imidlertid ikke helt bra ut, så vi må nok ha ny om ikke så alt for lenge. Ellers vanskeliggjøres renholdet litt av at vi ikke har fått strøm og vann i havna ennå, i alle fall kan jeg skylde på det. I dag har det vært et yrende liv av båter som har kommet og dratt hele dagen. Jammen har det blitt omsatt diesel og bensin for ganske mange kroner på Seierstad i dag. Alle skal på sjøen for å nyte godværet.

Ella

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *