24.08.08 ved kai

Ettersom rederen befinner seg langt ute på Nornefeltet blir det lite båtliv i rederiet for tiden. Etter et par dager med gråvær er Namdalssommeren over oss igjen. I dag har vi vi hatt skyfri himmel og liten bris fra sørøst, så da er det greit å gjøre seg noen ærender til båthavna. Skulle egentlig bare ombord en snartur med noen rene håndklær og forskjellig annet, men det ble for fristende å rigge seg til i solen på akterdekket med et glass kaldt drikke :drink: og en bok fra «skipsbiblioteket». Jeg oppdaget dessuten at et sømmen i det ene glidelåset i bakveggen på kalesjen var i ferd med å rakne, så den ble tatt med hjem og fikk en runde med symaskina, med «bjønntråd» og jeansnål. Får håpe at det holder en stund i alle fall, så får vi se om vi ikke får skiftet ut hele kalesjen etterhvert.

Ella