10.07.09 Ferien har begynt

Endelig er ferien i gang og vi har flyttet ombord i Amica II. Første etappe gikk til Brakstad hamn, der vi skal være med på å arrangere trøndelagsstevne i Forbundet Kysten. I kveld har rederen vært med på å sette opp teltet, der lørdagens festmiddag skal serveres. Rederinnen har ikke vært særlig aktiv, man har jo ferie må vite 😎 Ellers har vi hatt besøk av et par mekanikere ombord og vi tror nå at vi har funnet ut hvor lekkasjen av frostvske er. En frostplugg i turboen er ikke helt tett. Mekanikerbror sier dette er bestillingsvare, så vi får bare håpe at vi vi ikke får problemer med dette i ferien. Skal prøve å få bestillt ny plugg i morgen.

Ellers er det frokost og strategimøte ombord i Straumingen i morgen tidlig kl. 09.00, så nå er det på tide å køye. Skal prøve å få tatt noen bilder i morgen.

Ella og Geir