04.07.09 Vindfullt sommervær

Lørdag våknet vi ved 9-tiden

og inntok frokost på bakdekket i solskinnet.

Etter frokost var det på tide å dra i land for å finne seg en plass i solen, noen sågar for å bade.

Aurora satte imidlertid kursen hjemover igjen.

Success, Amica II og Jupiter

Gummijoller kan brukes til så mangt, her er de blitt levegg mot nordavinden. Rederinnene fikk det etterhvert svært travelt med forberedelsene til middagen, så vi måtte dra ombord igjen. Vi fant imidlertid ut at det stod noe vin som måtte inntas før den ble skjemt :cheers_wine: På bakdekket av Amica II var det varmt og godt, så vi ble nok sittende litt for lenge. Etterhvert kom karene for å etterlyse oss. Da var vi selvfølgelig omtrent ferdig med salaten, så det passet godt at karene kunne hjelpe oss å ta med maten på land for å starte grillingen. Grillmat i fjæra er fortreffelig.

Så er det blitt 5 båter i bøya,

mens noen har laget teltby på Skogøya.

På kvelden tok vi en tur på land for å besøke de som teltet. Her var det barn, ungdommer og voksne som drev med forskjellige aktiviteter. Noen badet, andre fanget krabber, fisket eller dro på oppdagelsesferd, mens noen slappet av ved leirplassen og noen lå i hengekøya og nøt den fine, men litt kalde sommerkvelden.

To skippere i noe som ser ut som en alvorlig samtale.

Vi ble etterhvert litt frosne, så vi tok oss en tur opp på toppen av øya. Her er området sett ovenfra, Skogøya, Brakstadnordøya og Brakstadsundet mot Brakstad hamn og videre ut mot Folla.

Det ble ikke så sent før vi rodde ombord igjen for å fyre i dieselvarmeren og innta kveldsmaten. Etterhvert ble det folk i nabobåtene igjen og også denne kvelden ble det en liten kveldsdram ombord i Amica II. Klokka 02.00 gikk rosignalet.

Ella og Geir