08.06.2010 Årlig vedlikehold

Rederen skulle etter planen dra på jobb på tirsdag morgen, men pga. overfyllt helikopter ble avreise utsatt et døgn, og da fikk han plutselig en dag til gode. Den måtte selvfølgelig utnyttes i rederiets tjeneste.

Slik så det ut da rederinnen kom ombord på inspeksjon utpå dagen. Her så det jammen ikke ut som det var nylig ryddet :discuss:

Først var det oljeskift, skifte av zink på motor og skifte av oljefilter. Vannutskiller ble også tømt, her var det litt dritt, men ikke skremmende mye. Neste post på programmet var å få tappet gammel dritt ut av dieseltankene. Heldigvis er det tappekran på bunnivå i den tanken der overføring til motoren skjer og overføringsrøret mellom tankene ligger helt i bunnen av den andre tanken. Det kom ganske mye vann og dritt. Amica II skal nå ligge stille i mer enn 2 uker, så får vi ta en ny runde med tapping før vi kaster loss neste gang.

I dag kom det melding om at det nye kjøleskapet var ankommet Rørvik Marina, så nå blir det is i drinkene på neste tur :drink:

Ella