25.08-28.08.11 Sommeren er ikke over ennå

Torsdag 25. august ankom en hastepakke fra Maritim med ny trykkvannspumpe og rederen gikk straks i gang med monteringen. Nå gjenstår det å se hvor lenge det varer før nye problemer oppstår :pray:

Torsdag ettermiddag var det planlagt sosial tur rederinnens arbeidskammerater. Skyssbåter var Success og Amica II.

Været ble selvfølgelig akkurat slik vi hadde bestillt det 😎

Succsess på tur ut fra Brakstad, gjennom Måsskjærleia med Abelvær som mål.

Vel fremme i Abelvær, var det først forfriskninger på kaia. Etterpå var det
bacalao og dertil egnet drikke, kaffe og kake på Styrmanden.

Etter middagen var det trimtur og sightseeing i Abelvær. Noen tok turen til fots,

mens andre leide kamel 😉

Det flott klubbhuset til Abelvær båtforening.

Etter trimturen, returnerte vi til Brakstad, der kvelden ble avsluttet på «Pøbben» med verdens vakreste solnedgang.

Mens de andre måtte dra hjem for å være uthvilt til en ny arbeidsdag, hadde rederinnen til Amica sørget for å bevilge seg en fridag og vi kunne tilbringe natten ved gjestekaia på Brakstad. Fredag formiddag dro vi til Namsos for shopping. Etter et par runder i butikker, inntok vi middagen på restaurant før vi satte kursen utover mot Folla igjen. Kvelden ble tilbragt ved kaia i Fosnesvågen. Der lå vi som eneste båt og koste oss i det flotte været. Lørdag formiddag hadde vi først besøk ombord av rederens foreldre og tante og onkel. Etter at vi hadde kost oss med kaffe og vafler sammen med dem, var det tid for å prøve fiskelykken.

Har det så travelt med fiskingen at jeg har nesten ikke tid til en dusj, før vi drar inn til Brakstad, men mat må man jo ha, så da må en bare gjøre flere ting samtidig. Alt vårt «strev» til tross, den store fangsten bestod av en sei og en makrell. Vi fikk masse småsei, men den kastet vi ut igjen. Rederinnen er ikke så veldig begeistret for sei. Vi hadde imidlertid en kjempefin dag med helt vindstille varmt og deilig vær. Sommeren er så absolutt ikke over

Etter å ha kost oss med fisk til middag, ble nok en kveld avsluttet på Pøbben sammen med hyggelige venner.

Søndagen opprant med samme deilige været og vi ble sittende på kaia å kose oss.

Noen har bedre fiskelykke enn oss, kan det være noe med hallet? :crazy:

Utpå formiddagen var det skotthyllmesterskap, der hver båt stillte med eget lag. Lag Amica endte sevfølgelig på sisteplass. Vi må nok legge oss i hardtrening.

Vinnere ble Ella (flott navn på en båt:) med Synne på en god andreplass. Her har rederne på Ella akkurat mottatt premien sin.

Etter nederlaget på skotthyllbanen, kaster vi loss og drar ut for å prøve fiskelykken igjen. Denne gangen på inne i Seierstadfjorden, men også denne dagen ble det bare kattefisk (småsei). Så var nok ei flott helg på sjøen over og Amica ble lagt i båsen sin for å vente på neste helg.

Ella og Geir