07.10 – 08.10.11 Bytur

Høsten er kommet og været innbyr ikke akkurat til båtliv.

Det ble likevel til at vi kastet loss etter arbeidstid på fredag. I våre område var det liten kuling fra nordvest og høljregn, så vi satte kursen innover Namsenfjorden til Namsos. Småbåthavna i Namsos ligger godt sjermet for vestlige vinder, så vi fikk en stille og rolig kveld foran titteskapet i 2.salongen.

Lørdag morgen kom med stille vær og solskinn over det nye rockehotellet i Namsos.

Namsosingene har begynt å forberede seg til vinteren og her er Mali på tur inn for å løftes i land.

Noen er allerede i lufta.

Vi tok oss en tur på byen, noe som resulterte i en Bosh Tassimo kapselmaskin. Dette var den eneste vi fant som kan produsere både kaffe og te. Denne skal vi ikke ha ombord, men vi måtte likevel prøve den med en gang. Etter litt knoting, ble vi nødt til å ta fram bruksanvisningen og jammen klarte vi å få til både kaffe og te.

Bryggerekka i Namsos speiler seg i sjøen i ettermiddagssola og vi kaster loss.

Her fylles det opp med båter etterhvert.

På heimturen har vi mange forskjellige værtyper, her er solskinnet i ferd med å gå over i regn.

Ser ut som sola taper kampen mot skydekket.

Snart hjemme, men hva skjer her? Ferja ligger ved den nye kaia og det gamle lagerbygget ved småbåthavna ser merkelig skakt ut.

Her skjer ting raskt, lageret er omtrent nede.

Mørket kom fort og vi fikk ikke tatt flere bilder. Vi fikk imidlertid passere aneggsområdet og kom oss hjem. I morgen er det meldt kuling fra sørøst og vi har besluttet at vi skal tilbringe dagen på landjorda.

Ella