13.01.2012 Sola

Jeg er i den heldige situasjon at helga begynner kl 12.30 på fredagene (på papiret) og denne fredagen klarte jeg faktisk å slite meg løs fra kontorstolen litt før kl 14.00 og satte kursen rett hjem. Vel hjemme fikk jeg se dette flotte synet:

Mørketida er over, så nå begynner jeg faktisk å få trua på at en ny båtsesong nærmer seg, i alle fall om jeg klarer å glemme målet om at vi skal være ferdig med restaureringa av loftet før båtsesongen starter :sweat:

En liten tur ombord i Amica II for å sjekke forholdene ble det også tid til før dagslyset forsvant. Syns liksom ikke det er så veldig moro å ta turen ombord når det er mørkt, særlig når det er mye vind og båt og kai gynger og vrir seg. I tillegg er det kanskje litt is og snø på utriggeren og på dollbordene.

Ombord var alt i skjønneste orden, avfuktertanken var nesten full og det var ca 60% luftfuktighet. Er egentlig litt imponert over at den går, selv om utetemeraturen er under 0. Innetemperaturen var så vidt over 0.

Endelig har jeg fått så mye arbeidslyst, at sommerkalesjen har fått sin årlige vask.

Som dere ser ble det badekaret denne gangen også. Synes egentlig ikke at jeg fikk den helt ren, men det er kanskje begrenset hva en kan få bort av skitt og sot med bare lunkent vann og Biotex. Jeg trøster meg med at det er bedre med en litt skitten og tett kalesje enn en ren og lekk kalseje 😎

Ella

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *