06.02.12 Skifte skroggjennomføringer?

Vi har lenge snakket om at Amica II trenger nye skoggjennomføringer. Gjennomføringene på kjølevannet på motoren er skiftet før, men begge gjennomføringene til toalettet ser ut til å være opprinnelig. Nå har vi endelig tatt en avgjørelse om å la dem som har betaling for slikt arbeid ta jobben.

For å komme til skottet med gjennomføringene til toalett er det best å jobbe gjennom luka i fotenden av rederkøya. For å gjøre det enklere å komme til har vi ryddet ut madrasser og sengetøy.

Teknisk rom

Det er også mulig å komme til ved å fjerne skapet på badet.

Ikke noen problemer å rydde unna, nar vi kan lagre rotet i 2. klassesalongen. I tillegg fjernet vi forrskjellig utstyr som ikke er nødvendig å ha ombord under arbeidet. Også barinnholdet ble tatt med hjem, slik at ingen skal falle for fristelsen……

Etter planen skal rederen ta Amica II til Rørvik i morgen. Rederinnen må nok pent stille på jobb :headbang: Lillebror på Rørvik Marina er satt på jobben, han skal også ta en sjekk på rorgjennomføring og cutlesslager. Så gjenstår det bare å se hvor lenge vi blir båtløs og hva regninga kommer på.

Vi fant ut at det var bedre å få jobben gjort nå, når vi likevel har bestemt oss for en vinter med landligge, i stedet for å ta jobben under vårpussen. Da er det om å gjøre å får båten raskest mulig på sjøen igjen, for å nyte båtlivet.

Ella

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *