18.02.2012 Fremdeles på land

Amica II står fremdeles på land, rederen er på tur ut på jobb, så rederinnen benyttet anledningen til å avlegge henne et besøk, kombinert med et lite familiebesøk.

Godt synlig der hun står ytterst på kaia foran Rørvik Marina.

De nye skroggjennomføringene er på plass

Men akslingen er ikke kommet på plass ennå. Ettersom vi har god tid og det ikke haster med å komme i sjøen igjen, har vi sagt at de kan ta yrkesbåtene som trenger reperasjoner før de gjør ferdig Amica II. Skjelloppdettet under eksosslangen har imidlertid dårlige vilkår i disse dager

Egentlig trodde vi ikke Berit hadde gjort noen skade i havna vår, men da vi kom på land ble det klart at hun hadde klart å gjøre litt ugangn likevel :headbang: Det ser ut som båten har ligget og gnudd mot utriggeren. Kanskje trenger vi noen større fendere. Egentlig er vel båsen vår i knapeste laget, men vi har ingen muligheter for å få mer plass, så vi får prøve å fendre bedre når vi kommer hjem igjen. Godt at vi oppdaget det, slik at vi får reparert skaden nå mens vi er på land.

Den 18. februar ble en dramatisk kveld i Rørvik, da det brøt ut brann i Rørvik kirke. Kirkebygget så ganske intakt ut utenfra, men alt innvendig var ødelagt. Merkelig nok klarte vi ikke å få med oss noen ting før vi så det på nyhetene, selv om vi befant oss like i nærheten. Dette bildet ble tatt like før kl 23 og da var brannen under kontroll.

Søndag morgen så kirka, der rederinnen ble konfirmert, slik ut.

Egentlig forelå det planer om å bygge på kirka fordi den var for liten, men nå blir det nok ny kirke i stedet.

Ella