01.04.2012 «Klar» for ny pøbbsesong

Pøbbsesongen nærmer seg og i dag hadde vi planlagt dugnad med klargjøring for årets første pøbbkveld, som tradisjonelt er onsdag før Skjærtorsdag. Vi våknet til noe som absolutt måtte være en aprilspøk :thumbsdown: Vinden pep rundt hushjørnene og snøføyka dreiv vannrett forbi vinduene. Etter å ha ryddet all den hvite gøgga av bilen satte jeg likevel kursen mot Brakstad (landveien).

Glad jeg ikke kom sjøveien denne dagen.

Landgangen ligger på land ennå og i dag var det bare å glemme å få den ut.

Her er det gjestene pleie å sitte og kose seg med utepilsen, men bord og benker har det nok best inne på Pøbben ennå et par dager. De må imidlertid ut før vi kan åpne, så vi prøver igjen om et par dager

Sanitæranlegget fikk seg imidlertid en runde med vaskefilla. Her er Berits etterlatenskaper samlet sammen i en haug. Egentlig ikke så ille tatt i betraktning at sjøen stod flere cm over gulvet.

Etter dugnaden var det felles middag og så går vi på med friskt mot igjen på tirsdag ettermiddag. Håper det blir litt bedre vær da

Ella