18.04.2012 Nye ledlys ombord

Endelig har vi fått montert de nye ledlysene vi kjøpte hos Maritim for mer enn et år siden.

For å komme til for å montere lys i veggen på bakdekket måtte vi skru ned en av takplatene inne i cabinen. Det er dobbelt tak i hele kabinen, så det var god plass til å sette inn lys. Takplata bar tydelig preg av at det har vært fuktighet her en gang, men den er helt tørr nå, så lekkasjene har nok vært før vår tid.Vi la også opp strøm til nye lys inne i cabinen, når plata likevel var nede. Så gjelder det bare å finne noen lampetter med led, som vi liker.

Hull og ledninger er på plass, da gjenstår det bare å kople til strømmen og skru fast lampene.

 

Lampene er på plass. Skal bli greit med ledlys som kan dimmes på bakdekket.

Den gamle lysstoffrørlampa over fremkøya ble skiftet ut med ei liste med ledpærer, også her med dimmer.

Ella