24.06.2012 Plutselig ble det båttur igjen

Rederen returnerte fra jobb et døgn tidligere enn planlagt og da ble det selvfølgelig komandert båttur omtrent før han fikk satt fra seg reisebagen. Hele helga hadde vi hatt et utrolig flott sommervær, men så fort rederen ankom Jøa høljet regnet ned, så enhver normal person ville nok satt seg ned i godstolen og være glad for å befinne seg innendørs. Vi derimot hyret på oss, kom oss ombord og fikk løsnet tampene, før vi vrengte av oss de våte jakkene og krøp inn under taket ombord i Amica II. Gjett om det var deilig å være på sjøen igjen. Første stoppested var selvfølgelig Nautviken, for å beskue nyanskaffelsen til det tidligere rederiet Jupiter.

Rederinnen er fornøyd med investeringen, mens rederen til Amica II litt misunnelig beundrer skuta.

Vi ble liksom litt pinglete ved siden (eller egentlig bak) av den flotte nybåten.

Ettersom eierne av nybåten befant seg ombord, ble det litt feiring av nybåten og litt grilling med dertil egnet drikke, så derfor ble Naustviken vårt eneste stoppested denne kvelden. Dagen etter var arbeidsdag for noen av oss, så kvelden ble avsluttet like over midnatt.

Mandag morgen kl 06.30 ringte vekkerklokka i rederlugaren i Amica II. Utrolig deilig å våkne ombord på en slik morgen. Vi tok en rolig frokost før vi satte klursen hjemover.

Vi nærmer oss hjemmehavna ( i sjul bak holmen på babord side), ferja er på tur over fjorden. Skjønner egentlig ikke hvorfor det ikke forlengst henger ei bru over denne fjorden, vi 500 menneskene som bor på Jøa må da jammen være verd ei bru. Dessuten hadde det blitt så mye enklere for alle de som vil besøke den vakre øya vår 😎

Så var det bare å mønstre av og begi seg landeveien fatt til et litt sent oppmøte på jobb. Strakk vel flexitiden noen minutter over grensen i dag, men satser på at jeg blir tilgitt :saint:

Ella