25.06-27.06 2018 Ny svinger til ekkolodd

Som nevnt i et tidligere innlegg skjedde det noe med ekkoloddet eller svingeren vår under vårpussen. Vi tok opp båten på nytt for å sjekke om noe kunne ha skjedd under opptak eller utsett, men fant ingen løsning på problemet. Ekkoloddet var av god gammel type og fulgte med båten da vi kjøpte den. Vi fant derfor ut at det enkleste var å kjøpe svinger til det ekkoloddet som er integrert i kartplotteren ombord. Denne ble bestilt tidligere i sommer, sammen med en bønn til mekanikerlillebror om hjelp til montering og for noen dager siden kom beskjeden om at han kunne ta jobben denne uka.

Rederen tok båten til Rørvik på onsdag kveld, og torsdag ble båten heist opp på kaia ved Rørvik Marina, som forøvrig er under flytting til Nye lokaler på Marøya akkurat nå.

Regnet bøttet ned, men de fikk da jobben gjort på torsdag kveld. Amica II ble stående på land til fredag formiddag for at tettingen rundt gjennomføringen skulle får herde før båten ble satt på vannet igjen. Det ble ikke så mye tid til testing av ekkoloddet, men det får vi vel gjøre etterhvert. Vi bruker det mest til å sjekke dybden og til å se etter fisk.

Nå er vi endelig kvitt alle de store apparatene ved styreposisjonen ombord og det er frigjort mye plass til stæsj og  pyntegjenstander 😉

Geirs bilder

Ella

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *