04.10.09 Tømmerviksundet 3

Endelig en dag med stålende høstvær. Etter en sen frokost og litt avslapping på formiddagen, lettet vi anker og begynte å se oss om etter sild i Tømmerviksundet. Vi trengte ikke å bevege oss mer enn noen hundre meter fra der vi hadde ligget på svai, før vi fant silda. Det var stor, fin sild, bitevillig var den også.

Torsken var også ivrig på snøret :fishing:

3 slike ble det på sildehekla.

Det var flere fiskere i Tømmerviksundet. Her er Ekvintus også de fikk både sild og torsk.

Nå syntes vi det var nok, så vi dro for å trekke teinene våre. 3 krabber ble det før vi satte kursen heimover til Seierstad. Vel fortøyd i hjemmehavna, ble det servering av krabber med tilbehør. 1. matrosen kom også ombord for å få servering.

Etter å ha ryddet i båten dro vi hjem for å koke krabber, salte og steike sild og filetere torsk.

Jammen er det slitsomt å være fisker. :sweat:

Ella og Geir