03.06.10 Amica II er på sjøen igjen

Da rederinnen ko hjem fra jobb i dag sto Amica II og ventet på at sjøen skulle flø.

Rederinnen foretar en inspeksjon for å se om skuta snart er flott. Det skulle imidlertid vise seg at det var bare så vidt det ble sjø nok til å få båten til å flyte. Vi oppdaget etterhvert at sjøen var i ferd med å snu og båten sto fremdeles med baupropellen oppe i lufta. Rederen måtte da prøve å slippe hengeren litt lenger bak, mens rederinnen ga full bakk på skuta og plutselig 😮 kunne rederinnen ta æresrunden ute på fjorden. Godt da at jeg hadde tatt noen øvelsesrunder på å ta båten inn i båsen tidligere i vår, ellers hadde jeg vel kjørt i ring ute på fjorden ennå 😆

På turen etter landevegen hjemmefra og til båthavna hadde hele båten blitt full av bjørkepollen, så det måtte til en skikkelig omgang med spyleslangen etter at vi hadde fortøyd i båsen.

Nå blir det ei natt heime i senga før vi mønstrer på Amica II for båthelg i morgen

Ella og Geir